Jeg får en varm klump i magen når jeg ser noen jeg har jobbet med i full sving og i arbeid. Ingenting er kjekkere enn det

Jobbkonsulent

AKS - en arbeidsinkluderingsbedrift

Arbeid er målet! For å lykkes tar vi utgangspunkt i den enkeltes ressurser og næringslivets behov for arbeidskraft.

 

AKS er lokalisert i Egersund, og betjener i all hovedsak innbyggere fra de fire Dalanekommunene. AKS er en del av Uninorkonsernet med Uninor AS som morselskap. De fire kommunene i Dalane er eiere av Uninor AS.

 

AKS er en del av Arbeid & InkluderingArbeidsinkluderingsbedriftene løfter enkeltindividet nærmere arbeidslivet gjennom kvalifisering, arbeidstrening og ikke minst motivasjon til å tro på egne muligheter. Slik skaffer bransjen næringslivet kompetent arbeidskraft, og bidrar til at flere kommer i jobb.

Våre verdier

Ordet RAUST sammenfatter våre verdier, som skal danne en "grunnmur" for alt vårt arbeid:

  • Respekt

  • Ansvar

  • Utvikling

  • Samarbeid

  • Trivsel

 

 Våre ansatte har bred faglig kompetanse og  god kjennskap til næringslivet i det sørlige Rogaland.

Vi har skriftlige samarbeidsavtaler med nær 300 virksomheter i Rogaland, som innebærer en intensjon om samarbeid omkring rekruttering.

Vi har ulike tilbud til  mellom 80 - 90  personer til enhver tid. Dette er personer som ønsker støtte for å få eller beholde arbeid.

I tillegg tilbyr vi skreddersydde kurstilbud og tjenester til virksomheter, blant annet Et arbeidsliv i balanse, Relasjonsledelse og teambygging og Ekspertbistand